ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 | 60 λεπτά εκτός γηπέδου λόγω Κάρτας Φιλάθλου

ΑΘ10, Τρίπολη

Στις 5 Δεκεμβρίου 2015, οι οπαδοί του Ηρακλή που ταξίδεψαν στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα, προτίμησαν να μείνουν εκτός γηπέδου από τη στιγμή που τους ζητήθηκαν τα γνωστά προσωπικά δεδομένα για την αγορά εισιτηρίου και τελικά τους επετράπη να μπουν στο 60ο λεπτό. Αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

Τραγελαφικές καταστάσεις ζήσαμε για ακόμη μια φορά σήμερα στο Κεφαλοχώρι του Πόποτα. Η χουντική – δημοκρατική απόφαση που έχει επιβάλλει ο Κοντονής, η οποία απαιτεί την προσκόμιση ΑΜΚΑ-ΑΦΜ-ΑΑ-δείγμα αίματος κτλ για την είσοδο των οπαδών στα “υπερσύγχρονα» και “ευρωπαϊκών προδιαγραφών» γήπεδα, μας βρήκε αντίθετους για ακόμη μια φορά. Όσοι βρεθήκαμε στην Τρίπολη ήρθαμε στη δυσκολότερη θέση που μπορεί να βρεθεί ένας οπαδός, αυτή του να είσαι έξω απο το γήπεδο για 60 λεπτά ενώ η καψούρα σου παίζει μέσα και να σε χωρίζει ένας τοίχος με μια πόρτα η οποία για να ανοίξει ζητάει σαν αντάλλαγμα την αξιοπρέπειά σου. Πιστοί στις αρχές μας αρνηθήκαμε την είσοδό μας στο γήπεδο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αυτόνομης Θύρας 10

Δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζονται με αυτόν τον τρόπο οι φιλοξενούμενοι οπαδοί στην Τρίπολη. Να θυμίσουμε ότι αντίστοιχα οι οπαδοί του Παναιτωλικού, στις αρχές του Σεπτέμβρη, ταξίδεψαν στην Τρίπολη και έφυγαν άπραγοι.