Συνέχεια κοινών δράσεων συνδέσμων ενάντια στην Κάρτα Φιλάθλου

Την αγωνιστική που ολοκληρώθηκε (27 – 30 Νοεμβρίου 2015), οι Σύνδεσμοι που συμμετέχουμε στην Πρωτοβουλία Ενάντια στην Καρτα Φιλάθλου προχωρήσαμε σε μια ακόμα κοινή δράση ενημέρωσης του κόσμου και διαμαρτυρίας ενάντια στο συγκεκριμένο μέτρο. Έτσι, τυπώσαμε και μοιράσαμε σε διάφορα γήπεδα, πάνω από 30000 αντίτυπα του κοινού κειμένου με τις απόψεις μας για την Κάρτα Φιλάθλου. Το κείμενο μοιράστηκε σε ΟΑΚΑ (κλειστό και ανοιχτό), Νέα Σμύρνη, Βόλο, Πάτρα, Σέρρες, Ριζούπολη, Καυταντζόγλειο, Χαριλάου, Περιστέρι, Καρδίτσα, Μυτιλήνη και Ηράκλειο. Παράλληλα αποφασίστηκε (όσοι σύνδεσμοι δεν έχουν προχωρήσει σε πλήρη αποχή) να μπούμε στην κερκίδα στο 15ο λεπτό, σαν μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, με ένα κοινό πανό με το σύνθημα: Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ!

Ηταν ακόμα μια οργανωμένη και συντονισμένη κίνηση, πληροφόρησης του κόσμου αφενός και αφετέρου αντίδρασης στο παράλογο μέτρο της Κάρτας Φιλάθλου. Θα ακολουθήσουν και άλλες. Μείνετε συντονισμένοι. Και μην ξεχνάτε, όσοι δεν είστε ακόμη μέρος αυτής της προσπάθειας, ποτέ δεν είναι αργά. Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολύ περισσότερα

ΥΓ. Στις Σέρρες ο διαιτητής του αγώνα Πανσερραικός – Ζάκυνθος θίχτηκε με το συγκεκριμένο πανό, το θεώρησε υβριστικό και προκλητικό και διέκοψε τρεις φορές το παιχνίδι για να κατέβει. Δεν του πέρασε όμως. Φανταστείτε δηλαδή, αντί για “Κύριε», να έγραφε τίποτα άλλο!!!

Ακολουθει φωτογραφικό υλικό από τη συγκεκριμένη δράση.
Update: Προστέθηκαν φωτογραφίες από τους Monsters και τους Pas Ultras, που πραγματοποίησαν τη δράση τους την επόμενη αγωνιστική 6 Δεκεμβρίου 2015 στη Λάρισα και τα Γιάννενα αντίστοιχα. Επίσης προστέθηκαν φωτογραφίες από τους Sakafliades που προστέθηκαν πρόσφατα στην Πρωτοβουλία Αντι-Κάρτα και πραγματοποίησαν τη δράση τους στα Τρίκαλα στις 13 Δεκεμβρίου.