ΚΡΗΤΕΣ | Εμπόδια στην παρέμβαση για την Κάρτα Φιλάθλου

Σε συνέχεια των κοινών δράσεων των συνδέσμων που συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Αντι-Κάρτα, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο της Κρήτης, οι οργανωμένοι του ΟΦΗ έδωσαν το δικό τους στίγμα. Έτσι λοιπόν οι Κρήτες, με πανό και διανομή φυλλαδίων, ενημέρωσαν τον κόσμο του Ηρακλείου σχετικά με την Κάρτα Φιλάθλου. Αξίζει να αναφερθεί ότι λίγα λεπτά από τη στιγμή που αναρτήθηκε το πανό (το οποίο ανέφερε “Όχι στην Κάρτα Φιλάθλου“) από τους οπαδούς, έφτασε η αστυνομία και τους είπε οτι ήταν παράνομο αυτό που έκαναν και ή θα κατέβαινε το πανό ή θα προχωρούσαν σε συλλήψεις!

Οι οπαδοί του ΟΦΗ δεν έδωσαν συνέχεια στο συμβάν και κατέβασαν το πανό, καθώς δεν ήθελαν να χαλάσουν το κλίμα στο κέντρο της πόλης τους. Έτσι προχώρησαν σε διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων σε όλο το κέντρο του Ηρακλείου, ενώ ο απλός κόσμος έδειχνε ενδιαφέρον και είχε αρκετές απορίες σχετικά με το τι είναι και γιατί αφορά όλους μας η Κάρτα Φιλάθλου.

Ακόμα και με τα εμπόδια που εμφανίζονται κατά καιρούς και κατά το δοκούν (θυμίζουμε το συμβάν στις Σέρρες, όπου κι εκεί το πανό προκάλεσε… θέμα), στο μυαλό όλων όσων συμμετέχουμε στην Πρωτοβουλία Αντι-Κάρτα είναι η ενημέρωση όσο περισσότερου κόσμου γίνεται, για το πολύ σημαντικό θέμα της Κάρτας Φιλάθλου.